Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/r111067asoc/public_html/wp-config.php on line 98

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/r111067asoc/public_html/wp-config.php on line 99
Doneaza! – Asociatia Vointa Romilor

Doneaza!

Garanti Bank BBVɅ IBAN RON   – RO27UGBI0000332029628

IBAN EURO – RO20UGBI0000332029629

CEC BANK IBAN RON   – RO05CECEB00030RON2700088

IBAN EURO – RO26CECEB000C1EUR2700091

IBAN USD     – RO65CECEB000B8USD2700098

Pentru a face o donație prin transfer bancar către Asociația Voința Romilor, urmați acești pași:
  1. Contactați Asociația Voința Romilor pentru a obține informațiile bancare necesare pentru transferul donației. Puteți face acest lucru prin intermediul site-ului lor oficial sau prin contactarea directă a organizației.
  2. Cereți informațiile necesare, cum ar fi numele băncii, numărul contului, codul SWIFT/BIC și orice alte detalii specifice transferului.
  3. Accesați contul dvs. bancar online sau mergeți la sucursala băncii și inițiați transferul bancar.
  4. Introduceți informațiile furnizate de Asociația Voința Romilor în secțiunea de transfer bancar. Asigurați-vă că introduceți corect și complet toate detaliile solicitate.
  5. Specificați suma pe care doriți să o donați. Asigurați-vă că suma depășește 20 de euro, dacă este necesar conform cerințelor dvs.
  6. Verificați cu atenție informațiile introduse înainte de a confirma transferul.
  7. Confirmați transferul și așteptați confirmarea de la banca dvs. că donația a fost efectuată cu succes.
Este întotdeauna important să verificați cu atenție informațiile furnizate de Asociația Voința Romilor și să vă asigurați că organizația este legitimă. Păstrați înregistrările și confirmațiile de plată pentru a avea un istoric precis al donației dvs. și pentru a putea furniza dovada plății în caz de nevoie.

About the Author

You may also like these