Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/r111067asoc/public_html/wp-config.php on line 98

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/r111067asoc/public_html/wp-config.php on line 99
Causes – Asociatia Vointa Romilor

Cauze

Educație

Educație egală

Luptăm pentru accesul egal la educație de calitate pentru copiii și tinerii romi, promovând egalitatea șanselor și sprijinindu-i în finalizarea studiilor.

Social

Combaterea discriminării

Ne angajăm să luptăm împotriva discriminării și stigmatizării romilor, promovând o societate în care toți oamenii să fie tratați cu respect și egalitate.

Social

Incluziune socială

 Ne concentrăm pe promovarea incluziunii sociale a comunității rome, creând programe și inițiative care să le ofere oportunități egale de participare și implicare activă în societate.

Dezvoltare

Dezvoltare economică

Susținem integrarea economică a romilor, oferind programe de formare profesională, sprijin în căutarea locurilor de muncă și susținere pentru dezvoltarea de afaceri și antreprenoriat.

Sănătate

Sănătate și bunăstare

Ne preocupăm de îmbunătățirea stării de sănătate a comunității rome, oferind servicii medicale și informare despre sănătate, promovând stiluri de viață sănătoase și combatând inegalitățile în accesul la asistență medicală.

Sanatate

Îngrijire și sprijin pentru bătrânii vulnerabili

sociația “Voința Romilor” se dedică îngrijirii și sprijinului bătrânilor vulnerabili, asigurându-le un mediu sigur și confortabil, împreună cu asistență medicală și emoțională de înaltă calitate.

X